februar 2013

Skal i overnattingsbursdag!

Hei!Nå skal jeg snart i bursdag til min bestevenneninne!Jeg gleder meg veldig og bursdagen begynner 15:00 og varer til imorgenen. Altså det er en overnattingsbursdag så gleder meg!!AilinDette er meg!

Idag og imorgen

Hei !:)Idag skulle jeg ikke til kusina mi alika vell, for hun fikk feber og da kunne jeg jo ikke komme. Men i morgen skal jeg i bursdag til Julie og Josephine. Gleder meg kjempe masse til det! Burs...

Bestevenner på besøk!

Hei!Sitter her med mine to gode venner, koser med IPad, popcorn og kakao!!Namm....!??Dette er Tuva!Dette er MajaOg dette er meg! Kommenterer du!Kommenter jeg!Ailin.

På overnattingsbesøk!!

Hei nå er jeg på overnattingsbesøk, jeg er på overnatting hos min vennine Oda!!Vi koser oss med godis og spiller så klart på IPad!!

Redigerte bilder

Heiia<33 Her er det noen bilder jeg har redigert påpixlr.com. Likte du bildene? Dette er en skikkelig kul nettside og bruke:) - Thea.
T og A

T og A

12, Søgne

Hallo<3 Vi heter Thea og Ailin. Takk for at du stakk innom bloggen vær:) Vi blogger om masse forskjellig.. Håper du liker bloggen vår, vil fortsette og lese bloggen, og legge igjen 1-2 kommentarene!

Kategorier

Arkiv

hits